Informatii, cereri de oferte:

Telefon: 0368 881 050

Email: contact@ristobar.ro


Site-ul ristobar.ro este proprietatea Risto-Team Total SRL, societate cu activitate in domeniul HORECA ce ofera produse profesionale pentru restaurante, baruri, cafenele, cofetarii, etc.

Preturile pe site-ul ristobar.ro sunt exprimate in EURO si nu contin TVA, plata facandu-se in lei, la cursul BNR + 1.5%

ristobar.ro nu este un site de vanzari online, cosul de cumparaturi fiind o modalitate pe care o punem la dispozitie vizitatorilor site-ului de a va exprima mai simplu cererea de comanda.

Cum lansati o comanda

Pentru a putea lansa o comanda de produse pe site-ul ristobar.ro navigati pana la produsul dorit si apasati butonul "Adauga in cos". Daca doriti ca in aceeasi comanda sa includeti mai multe produse, navigati pe site si alegeti si urmatoarele produse ale comenzii.

In cosul dumneavoastra stabiliti pentru fiecare produs in parte cantitatea dorita si apasati butonul "Actualizare"

Urmeaza sa completati datele dumneavoastra (nume, firma, email, telefon, judet, localitate), sa precizati daca aveti mentiuni speciale pentru comanda dumneavoastra si sa introduceti codul anti-spam, apoi sa apasati butonul "Trimite"

Comanda dumneavoastra va ajunge la noi si unul din operatorii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp, prin email si/sau telefon, pentru detalii legate de componenta comenzii, facturare si livrare.

Pe adresa de email indicata veti primi un email cu un sumar al comenzii dumneavoastra.

Livrarea produselor

Pentru comenzile mici, livrarea se face prin curierat rapid si implica in general costuri ce nu depasesc suma de 20 lei, pentru comenzile mari, transportul se face cu mijloacele firmei.

Valoarea transportului va este comunicata in momentul in care veti fi contactat pentru confirmarea comenzii.

Comenzile lansate pe site-ul ristobar.ro nu implica obligatii contractuale. Contractul urmeaza a se realiza in functie de disponibilitatea cantitatii solicitate si acordul dumneavoastra cu privire la timpul de livrare

Detalii si imagini produse

Echipa ristobar.ro depune eforturi pentru ca produsele prezente pe site sa nu prezinte erori in descrieri, iar imaginile atasate produselor sa reflecte realitatea. Exista insa si cazuri, extrem de rare, in care furnizorii au mici erori in cataloagele proprii si atunci este posibil ca informatia prezenta pe site sa fie usor eronata. Echipa noastra verifica in permanenta informatia prezenta pe site-ul ristobar.ro pentru a elimina posibilele inadvertente.


Pentru orice alte detalii va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@ristobar.ro si veti primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.